31 Ekim 2014 Cuma

Nildam 6 aylık

   
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 

Bayramda kızım abisini izlemeye gitti okula.

5. AY BİTİMİ VE 6.AY SENARYOLARI
Nildam hızla büyüyor..Bir de bana sorunnnn...Şu kabızlık illeti ve gaz sancılarına son verdik bu ay çok şükür derken şimdi de diş kaşınmaları başladı. Geçen ay çok sancılı bir süreç atlattık.Diş zannederken uzun soluklu bir gribe yakalandık. Burun tıkanıklığı, balgam ,öksürük derken ağzının salyaları da durmuyordu. Kilo kaybıyla sonlandırdık 5. ayımızı.Sütüm de azaldı stresten ,Formül mamaya başladık fakat sevmedi zor alıştı. Bunun yanı sıra 6. ayımıza başladık ve ek gıdalarla tanışıyoruz.
 Bu arada iki bayram atlattık. İlki kurban bayramımızdı.Nilda'nın 2. bayramı oluyor.İkincisi de CUMHURİYET BAYRAMIMIZ.... Tatilde Denizliye gittik. Karahayıt kaplıcalarında kaldık.Pamukkaleye de gittik tabiikide.Orada birde şelale varmış hooop onuda görmeye gittik. Dönerken Uşak istikametinden geldik Sümeyranın köyünü de (Çal oluyor orası )ziyaret edip geze geze geldik.Nildamın ilk uzak gezmesi oldu Pamukkale. Hava güzeldi Nildam bol bol güneş aldı,şifalı sularda yıkandı.
 Nildam Pamukkalede...
                                                   
                                                                  6.AY KINASI

 Nildam 6. ay kınası için misafirlerini beklerken



Babasının adağı vardı doğduğunda kuvözden sağsalim çıkarsa kurban kesicem diye. Nildanın biraz kendini toparlamasıyla adağımızı yaptık.Evde annem ve teyzem kavurma ve pilavları hazırladılar.Gelen misafirlere ikram ettik.Hazır toplanmışken neden kınamızı yakmayalım dedik ve Sümeyra ablası süpriz olarak kınalıklarını almıştı bile. Kınaannemiz Sümeyra ablası oldu kızımın.
Güzel bir gün geçirdik ,Allah sağsalim büyümesini nasip etsin inşallah.

Nilda Elvinim bu ay biraz kilo almaya başladı.7.500 gr. olmuş 65 cm boy

1 yorum:

  1. güzeller güzeli.. bu ayrıntıları yeni görüyorum... Allah nazarlardan saklasın kuzucuğu..

    YanıtlaSil